HR-diensten

Deskundig in succesvol menselijk kapitaal

Voor organisaties die inzicht willen in de complexiteit rondom sociale zekerheid en de mens binnen de organisatie, is Vitalr dé partner die inzicht & de oplossing biedt op het gebied van uw menselijk kapitaal. Anders dan bij andere dienstverleners beantwoorden wij uw vraag door middel van het continu reflecteren, formuleren, activeren en realiseren waarbij persoonlijke aandacht en deskundigheid het uitgangspunt is.

 

Strategisch sturen op enthousiaste en toekomstbestendige medewerkers

Wij gebruiken onze uitgebreide expertise om organisaties structureel en strategisch inzicht en overzicht te geven over enthousiaste en toekomstbestendige medewerkers. Voor compleet inzicht en overzicht kunt u bij ons terecht. Ook voor enkelvoudige HR-vraagstukken helpen wij u graag.

Voor wie werken wij?

Onze opdrachtgevers zijn ondernemers, controllers en HR-professionals die aan de slag willen met hun medewerkers. Dat kan zijn omdat er op dit moment uitdagingen zijn op HR-gebied. Ook als u preventief aan de slag wilt met de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers bent u bij ons aan het juiste adres.

Kwaliteit

Voor Vitalr staat het begrip kwaliteit in de dienstverlening centraal. Wij borgen onze kwaliteit door middel van een gecertificeerd kwaliteitsborgingssysteem. Dit houdt ons scherp om kritisch naar onze dienstverlening te blijven kijken. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Adfiz. En onze specialisten zijn professioneel, gediplomeerd en bekwaam binnen hun vakgebied.

Scroll naar top